onsdag 18 mars 2009

The Big Fireing-Day!

Idag har vi fått sparken alla fyra.
Richard snodde kontorsmaterial, Albin spenderade arbetstiden med att försöka sälja mössor istället, Jonas blev så förbannad på en kund en dag så han drog handen genom kaffeautomaten och jag åkte för att ha flörtat med chefen.
Nej, nu driver jag ju med er! Vi blev sparkade, that's true. Men bara pga att våran prestation låg 300-500 procent under förväntat. Och officiellt är vi väl inte sparkade, utan dom sa att våra "kontrakt efter prövotiden inte kommer förlängas". No hard feelings där iaf.

Dessutom har jag idag fått en fortkörningsböter på 2900 nok från fortkörning andra dagen på face2face. 74 km på 60-sträcka. Tips utifrån detta: Kör lagligt!

Det positiva med dagen är att vi äntligen fått lämnat tillbaka face2face-bilarna som stått på våran parkering i en evighet, och kanske äntligen lyckats bli av med spåren efter det förblemade företaget.

Så nu får vi se lite vad framtiden har i sitt sköte för oss. Alla dörrar står öppna. Morgondagen ska inledas med ett morgondopp. Hurra för frihet!
/Hanna

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Känns som att ni börjar dra er emot att gå den vägen som en hederlig karl från göteborg gjorde. En man vi alla som har träffat honom alltid kommer komma ihåg och beundra, jag snackar självklart om slipskillen på Stil i göteborg. Däremot kommer ni ut en erfarenhet rikare om än ni inte blir rikare materialistiskt men då den värld vi lever i inte helt består av det som vi kallar kött o blod utan är något mer, består erfarenhetens förmögenhet långt mycket längre en den kreditbaserade. Ty vad är inte livet om en samling av erfarenheter?

    SvaraRadera